6x de leukste shopsteden

Het is lekker weer en je hebt met je vriendinnen afgesproken om te gaan shoppen in een andere stad. Lees: Samen leuke herinneringen maken en nieuwe winkels en hippe boetiekjes ontdekken. Een dag gevuld met slenteren door sfeervolle straatjes en dat vooral vaak genoeg afwisselen met een drankje op het terras. Wij hebben de leukste steden in Nederland om te winkelen voor je op een rij gezet. Shop till you drop!

Maastricht. Magische hoofdstad van het zuiden.

Maastricht is dé shopstad van het Zuiden! Waan jezelf een beetje op vakantie in eigen land. Deze stad heeft Belgische allure én staat bekend als shopstad. Maastricht heeft een enorm afwisselend aanbod qua winkels. De allerleukste vind je in de buurt van het Stokstaartkwartier, de Wycker Brugstraat, de Rechtestraat en de Hoofbrugstraat. Sla vooral het Vrijthof niet over voor een pauze tussen het shoppen door.

Fashionable vintage: We-ar Vintage
Achter Het Vleeshuis 33, 6211 GR 
Een dosis design: Traders Pop
Heggenstraat 16, 6211 GW 
Kekke kidswinkel: De winkel van Nijntje
Kesselskade 51, 6211 EN 

Maak jij er graag een vriendinnenweekend van? Naast winkelen vinden er ook regelmatig superleuke events plaats in al deze steden. Check de uitagenda voor de meest actuele events. En als je er bent vergeet dan vooral niet om #tripweb te gebruiken bij de leukste foto's van jullie girls trip!

Veel liefs
Luus