De 6 leukste belevenissen voor vaderdag

17 juni is het weer zover, een dag die voor vele mannen over de wereld stiekem wel erg leuk is. Ze geven het niet snel toe, maarop deze dag smelt menig hart. Het is vaderdag! Veel kids gebruiken deze dag dan ook om hun allerliefste vader in het zonnetje te zetten. Een ode aan alle papa’s.

Dankjewel papa’s voor het zijn van onze held. Voor de vele vliegtuigjes in je armen. Voor het staan op je voeten tijdens het dansen(zodat wij meisjes net iets groter lijken). Voor het wegjagen van spoken in onze kamer. Voor het samen juichen wanneer er een doelpunt wordt gescoord. Voor het leren van boomhutten bouwen en boom klimmen (sorry mama!). Dank je wel papa’s voor het zijn van onze rots in de branding. Ookal zijn we al groot, we blijven voor jou altijd klein.

Wil jij jouw vader eens een onvergetelijke vaderdag bezorgen? Tripweb helpt! Dit zijn de 6 gaafste vaderdag belevenissen op een rij:

Whiskey proeverij. Voor vaders die fijnproeven.

 

Als je  een man vraagt wat hij het liefst drinkt, dan krijg je vaak twee antwoorden. Bier en/of whiskey.Hoe leuk is het om je vader te verrassen met een whiskey proeverij? Wist je dat whiskey levenswater betekent in het Gallisch?  Vertel je vader gewoon dat hij een cadeau krijgt dat hem voor eeuwig jong houdt. Houd jouw vader niet van whiskey? Wat dacht je dan van een bierproeverij, puntje 2 op deze lijst.
 

 

Indoor skydiven. Voor dappere daddy's.


Is je vader een waaghals? Stap jij ook graag uit je comfortzone? Dan is indoor skydiven zeker een beleving die jullie nooit meer vergeten. Zweef boven een enorme windtunnel. De lucht in de tunnel beweegt van beneden naar boven met een snelheid variërend van 0 tot 250 km per uur. Net echt dus. Durf jijde vrije val te maken samen met vader?

Barbecue workshop. Voor grillmeisters.


Naast dat vaders goed zijn in klussen, bier en whiskey drinken, is er nog één ding waar de meeste vaders helemaal wild van worden. Heel. Goed. Barbecuen. Hoe leuk is het om samen met je vader alle skills te leren die je nodig hebt om te barbecueën als een grillmeister?! Hoe bereid je het vlees het best voor? Welke tools gebruik je tijdens het barbecueën? Is houtskool echt het beste? Als jullie barbecue vragen worden beantwoord tijdens een barceque workshop. Zo wordt jouw vader de beste barceque chef en zorg jij voor de hapjes eromheen. Win-win!

Bierproeverij. Voor vaders met karakter.


Uiteraard mag een bierproeverij ook zeker niet missen in de lijst van de leukste activiteiten met vaderdag. Proef gezellig samen met je vader verschillende soorten bieren en leer ook meer van de drank die waarschijnlijk vaak door het keeltje van je vader gaat. Wie weet ontdek je wel samen met je vader jullie favo biertje!

Luchtballonvaart. Voor hoogzwevende vaders.


Voor deze activiteit moet je ook wel een beetje een waaghals zijn, maar het is vooral belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt. Maak een gave luchtballonvaart met je vader en geniet van het uitzicht. Bekijk Nederland van boven en ontdek hoe mooi ons kikkerlandje is. Deze beleving kan de boeken in als beste vaderdag ooit. Het kost even wat, maar dan heb je ook wat! 

Slipcursus. Voor motormuizen.


Voor de vaders die gek zijn op auto’s en graag meer uit het autorijden willen halen, is een slipcursus niet alleen leuk maar ook handig. Je vader leert in een aantal uur hoe hij het beste de auto onder controle kan krijgen bij enorm slecht weer. Jij hebt je na deze cursus nog nooit zo veilig gevoeld bij iemand in de auto.

Aan alle vaders: een hele fijne vaderdag en laat je maar goed verwennen! Het belangrijkste is toch nog het samen zijn en het genieten van elkaar. Je hebt maar één vader (soms twee, heb jij even mazzel) koester hem.

Veel liefs,
Luus