De 6 leukste wildlife excursies in Nederland

Nederland heeft hoog bezoek. Het ziet er namelijk naar uit dat de wolf zich na 200 jaar weer vestigt in Nederland. Drenthe is de gelukkige provincie die kans heeft op deze indrukwekkende nieuwe bewoner(s). In de afgelopen jaren zijn er beelden en sporen gevonden van de wolf. Bezoekers van de natuurgebieden schijnen de wolf zelfs gezien te hebben. Of hij van Nederland zijn nieuwe thuis maakt, is alleen nog spannend. Het wordt pas officieel wanneer de wolf het een half jaar lang in Nederland uithoudt. Fingers crossed!

Je zou het niet zeggen, maar Nederland heeft nog veel meer wildlife rondlopen. Wist je dat Nederland ook de Big 5 heeft? In ons land bestaat de big 5 uit het edelhert, het wilde zwijn, de ree, de das en de vos. Wil jij deze dieren observeren? Het wild in het echt zien? Wij hebben de 6 leukste excursies voor je op een rij gezet.  


Nederland is prachtig. De Nederlandse wildernis is het waard om ontdekt te worden. Maak kennis met onze eigen Big 5. Geniet en leer van de wilde dieren in onze natuur, maar handel ook met respect voor hun leefomgeving. Veel plezier met het ontdekken van ons eigen wildlife. #backtonature #belevenissen #nederlandismooi

Veel Liefs,
Luus