Dit zijn de 5 leukste kidsevents in juni

In Nederland kennen we dagen om zowel onze moeders als onze vaders te bedanken. Maar wist je dat er ook een dag is voor het kind? Op 1 juni wordt er in veel landen de Internationale Dag van het Kind gevierd. Ondanks dat deze feestdag helemaal niet zo bekend is, geeft het wel weer reden om er lekker op uit te gaan met de kids. Gewoon omdat er niets leuker is dan samen te genieten. Ben jij van plan om de kids mee op stap te nemen? Wij hebben onze uitagenda even goed uitgeplozen en de leukste 5 events in juni voor de hele familie op een rij gezet.

Tweetakt Festival - Utrecht - Iedere zondag t/m 10 juni 2018


Houden jouw kids van theater? Zijn ze gek op dansen of zijn het echte kleine crea bea's? Dan is Tweetakt Festival zeker een festival waar jouw kinderen heel blij van worden. Tijdens dit festival komen jullie in aanraking met kunst en cultuur. Er zijn ontzettend veel workshops en shows voor het hele gezin. Het festival is echt voor jong en oud, dus neem opa en oma ook vooral mee!

Augumented Reality Tour in het Philips Museum - Eindhoven - Meerdere data in 2018


 

Helaas is het weer in Nederland niet altijd ideaal en hebben we in de lente en in de zomer ook minder mooie dagen. Regenachtig, bewolkt, het hoort er allemaal bij. Maar laat deze dagen geen excuus zijn om binnen te blijven. Er  is namelijk nog steeds genoeg te beleven. Neem je kids mee naar het Philips Museum in Eindhoven en boek een augmented reality tour. Zo ontdek je het museum van licht opeens op een totaal andere manier. Deze beleving is zowel interactief en leerzaam. Stap samen met je kids in de virtuele wereld!

Familiefestival Peter Pann - Vleuten - 2 en 3 juni 2018

Tijdens het Familiefestival Peter Pann kijk je samen met het hele gezin naar de vrolijke en spannende voorstelling waarin het verhaal van Peter Pan (4+) wordt verteld door een theatergroep. Daarnaast word je op dit festival verwelkomd door echte piraten. Jong en oud kunnen zich samen uitleven tijdens verschillende Peter Pan workshops en spelletjes. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Even relaxen, met een lekker drankje en hapje. Tijd voor het hele gezin om weer even kind te zijn.

Uiteindelijk maakt het niet uit waar je met je kids heen gaat, of waar je met ze bent. Het gaat er om dat je samen plezier maakt. Dus ouders, stap uit je comfortzone. Ren achter je kids aan. Rol met ze in de modder. En doe alsof je een draak bent. Wedden dat daar fantastische herinneringen uit voort komen!

Veel Liefs,
Luus