Onontdekt festivalparadijs: Het Groene hart

Bij de festivals denk je al snel aan de grote steden of de locaties waar de jaarlijks grootste festivals plaatsvinden. Maar wist je dat er een gebied in Nederland is dat eigenlijk ook ieder zomer omtovert tot een onontdekt festivalparadijs?

Het festivalseizoen is begonnen! Sla dit jaar het vertrouwde Lowlands of Sziget over en ga naar straattheater in de openlucht, hoelahoepen op het strand in Cattenbroek of breek een wereldrecord in Kamerik. Doe eens gek en ontdek even wat anders. Ga deze zomer naar het Groene Hart! Op een half uurtje van de Randstad en je bent er al. Wij geven je 6 redenen waarom je zeker het Groene Hart tijdens je festivalseizoen niet mag overslaan.

Heksenfestijn - 29 en 30 juni in Oudewater

In het weekend van 29 en 30 juni veranderd de binnenstad van Oudewater tot een groot heksenfestijn. Je vraagt je nu af; heksenfestijn? Is iedereen dan heks? Komen alle heksen bij elkaar? Wees gerust het is alles behalve dat. Het festival is in 1990 begonnen en niet meer weg te denken in het festivalseizoen van Het Groene Hart. Het programma begint op vrijdag met de band STOOT!. Van rock tot aan dance, zij spelen het allemaal, zolang de voetjes maar van de vloer gaan. Het programma gaat op zaterdag verder met een braderie en uiteraard zullen ook hier de leukste bands optreden. Mocht je wel verkleed gaan, maak een leuke foto en plaats deze op Instagram met #tripweb.

Super veel leuks te vinden in dit gedeelte van het land en ook zeker de moeite waard. Doe eens wat anders. Alleen wanneer je uit je comfortzone stapt, ontdek je nieuwe werelden.

Veel plezier!

Veel liefs,
Luus

Meer leesplezier van Luus ♥