De Maashorst. Oergebied van Brabant.

Ervaar het oergevoel

Hier heeft de natuur het voor het zeggen. Bomen, planten en beesten zijn de baas. Net zoals vroeger. Waar vind je dat nog in Nederland? In De Maashort. Struin door de bossen, roetsj van de stuifduinen en spot de wilde grazers. Beleef de natuurparel van het landschap. In De Maashorst vind je historische opgravingen en alle andere oerschatten. Dus pak je verrekijker maar in en snoer je wandelschoenen maar stevig aan. Volg je oerinstinct. Luister en ga!

Koning(in) van het ruige terrein

Remmen is angst! Verlaat de gebaande paden en ga voor die onvergetelijke kick. Met 100 kilometer aan mountainbike-route verveel jij je geen moment.  Durf jij het aan om te scheuren door het ruige landschap van De Maashorst? Cross jij binnenkort over de heuvelruggen en heidevlaktes?

Een andere tip? Verken samen met je trouwe metgezel het uitgestrekte oergebied en baan jullie een weg langs bomen, beken en beesten. Of je nu galoppeert door de duinen of rustig in draf door het bos rijdt, samen met je paard ervaar jij het ultieme vrijheidsgevoel!

Boergondisch

Puur, eerlijk en vers van het land. Zo proeft De Maashorst. Je over te geven aan de smaken vers van het land? Trek eropuit in het oergebied van Brabant en trakteer jezelf met de lekkerste streekproducten!

Maak een tocht langs de imkerijen, proef wijnen van eigen teelt, laat je rondleiden door de paddenstoelenkwekerij en koel af met een heerlijk biertje. Ga jij voor het speciaalbier van Bierbrouwerij Oijen of voor het unieke Berne Abdijbier? In De Maashorst kan het allemaal!

Geluk is: de tijd vergeten op de heide.

Hemels uitzicht op de Slabroekse Heide

Dare devils stappen op hun stalen ros.

5 mountainbike trails van samen 100 kilometer. Durf jij het aan?

What's up Wisent?

Ga op wildsafari en spot de wilde Wisent

Champignon? Bon!

Alles wat je altijd hebt willen weten over de paddestoel ontdek je in het Paddenstoelenhuis

Mens, dier, natuur = een.

Op de velen ruiterpaden in De Maashorst laat je het zand opstuiven