Into the wild

In Nationaal Park Schiermonnikoog vind je de Balg. Na de lange tocht over het strand van Schiermonnikoog waan je je op het einde van de wereld. Dit magische gebied is alleen goed te betreden met laag tij, dan komt de oostpunt van het eiland droog te liggen.

Aan de Noordzeezijde liggen vaak zeehonden op de zandbanken te rusten. Wandelend langs de vloedlijn vind je hier zeldzame schelpen. Op de Balg liggen de oudste schelpsoorten (+500 jaar!) van het Waddengebied. Laat de bewoonde wereld achter je en wandel into the wild.

De Wadden als retraite.

Soms wil je er even tussenuit, weg van de drukte en de dagelijkse drukte. De Wadden zijn daar echt perfect voor. Afgezonderd van het vaste land vind je er een eilandmentaliteit. Dat betekent rust en dus een kans om tot jezelf te komen. Op de eilanden zijn dan ook meerdere yoga scholen te vinden voor zowel beginnende als gevorderde yogi's.

Als je dacht dat ze het op de Wadden op het gebied van yoga tot een binnenruimte te houden, dan hebben wij een verrassing voor je. Niets is namelijk meer 'grounding' dan de natuur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een downward dog op het strand, of de ultieme balans test van yoga op paddleboard?

We ♥ Vlieland.

Voel je nietig op het westelijke Wad 

Tot aan je enkels in de modder.

Een uniek ecosysteem, lopen over laagwater, de natuur is prachtig. Wadlopen is een must-do tijdens jouw bezoek aan de Wadden

Wadden eiland Vlieland

Wonderschoon.

Romantisch, beeldschoon en ongerept. Dat is de natuur op de Wadden.

Yoga op Schiermonnikoog

Zilte stilte.

De Wadden zijn geweldig om tot jezelf te komen. Geniet van Yoga op het strand van Vlieland of neem deel aan een sport detox

Heartbreak Hotel

Een nachtje jaren 50 Amerika.

Maak je er een weekendje van? Onze tip is Heartbreak Hotel op Terschelling.