Nu te doen in Flevoland

Ruimte voor ruimdenkende events.

Wat wij zo leuk vinden aan Flevoland? Flevolanders zijn innovatief. Ze maken graag gebruik van de mogelijkheden die hun man-made land biedt. Improviseren met de ruimte zorgt ervoor dat een aantal theatergezelschappen prachtig locatietheater aanbiedt en dat ruimdenkende festival de kans krijgen groter te denken. Bijzondere theatervoorstellingen en festival op verrassende plekken.

Onze favoriet is het Wildeburg Festival. Dit festival wordt door de Flevolanders het meest eigenwijze festival van de regio genoemd. Ieder jaar rond half juli verzamelen bezoekers rond het kampvuur en genieten ze van muziek en creativiteit. Heel relaxed en aards, echte eilandcultuur. Daarnaast zijn wij als theater omnivoren fan van theatergezelschap Vis a Vis. Zij organiseren Almere Strand hilarische en vaak absurde openluchtvoorstellingen.

Hosterwold in Flevoland natuurgebied

Wakker worden in de Horsterwold.

Spot de kuddes grote grazers in Horsterwold, terwijl je wandelt door dit 'nieuwe' stukje natuur.

Bierfabriek in Almere

De Bierfabriek.

In hartje almere kunnen mannen hun innerlijke carnivoor loslaten. De Bierfabriek is een brouwerij en BBQ-restaurant in een. 

Emmeloord in Flevoland Dijk

Gemaakt door mensenhanden.

Strakke velden, rechte wegen, dik vier meter onder zeeniveau: Grootse natuur, weidse wateren. landschapskunst, eigentijdse steden.

Almere Jungle

Almere Jungle.

Breng  een bezoekje aan de tropische Jungle. Leuk voor met de kinderen!

Hotspot: Boathouse Almere.

Huur een Canadese Kano bij Boathouse Almere en ontdek het Markermeer.