Flower Power in Noordwijk!

Je eerste ijsje, het eerste terrasje, 'met zonder jas' flaneren op de boulevard en op het strand voel je voorzichtig met je tenen hoe warm de zee al is. De start van de lente betekent ook het begin van het bloemenseizoen. Rondom badplaats Noordwijk vindt er in april en mei een explosie van bloemengeur en kleur plaats met vele hectaren bloemenvelden. Overal ruik en zie je narcissen, hyacinten en tulpen.

Daarnaast zijn er in het voorjaar en in de zomer ook nog eens veel bloemen-evenementen waar je gratis naar toe kunt. De Flower Parade, een bloemencorso in augustus is zeker een bezoekje waard! Dit corso vertrekt vanuit Rijnsburg, via Katwijk naar Noordwijk. De praalwagens zijn op zondag te bezichtigen aan de Kon. Wilhelmina Boulevard. Minstens zo bijzonder om naartoe te gaan! 

Time to relax!

Al decennia lang bezoeken mensen Noordwijk om tot rust te komen. Vroeger als bedevaartsoort, tegenwoordig veelal als wellness bestemming. Zee, strand, sauna spa en beauty bieden de perfecte combinatie om heerlijk te ontspannen.

Ben je er echt even aan toe om volledig tot rust te komen? Noordwijk beschikt over vele beauty & wellness centra waar je heerlijk kan genieten en tot jezelf kan komen om helemaal opgeladen naar huis te vertrekken!

Kleurenpalet van Noordwijk.

De lente komt eraan. Bloemen schieten uit de grond en beginnen te bloeien. Geniet van mooie kleuren en heerlijke geuren.

Breakers Beach House

Bijkomen in de beachclub.

Ontdek de vele leuke beachclubs in Noordwijk. Heerlijk loungen na een wandeling!

Watersport-avontuur-strand-Noordwijk

Wilde wateren.

Noordwijk is een echte watersport hotspot. Ook in het voorjaar is iedereen welkom om de golven te trotseren.

Branding Beachclub Noordwijk

Van alle markten thuis.

De allerlekkerste onbijtjes. Heerlijke gin tonics en denderende detox juices. 

Wellness

Omdat je het waard bent.

Soms heb je gewoon even wat ontspanning nodig. Trakteer jezelf op een wellness belevenis in een wellnesscenter of een luxe hotelspa.