Noordwijk. Om verliefd op te worden.

Winterfeest in Noordwijk!

Schitterende wolkenluchten, witte schuimkoppen op de Noordzee en 13 kilometer wit schoon strand. Ook tijdens de winter is het in Noordwijk bijzonder mooi! De prachtige robuuste duinen en het fantastisch 13 km lange zandstrand maken Noordwijk bij uitstek een locatie om heerlijk te ontspannen! En naast ontspannen kan je ook de leukste activiteiten en evenementen beleven! Ontdek nu wat er tijdens de wintermaanden allemaal in Noordwijk te beleven valt!  Every day is a beach day!

Het veelzijdige Noordwijk!

Kom naar Noordwijk voor de zee en het strand. En neem dan ook een bezoekje aan het charmante Noordwijk Binnen om de sfeer van het oude dorpskern te proeven. Overdag kan je in heel Noordwijk in verschillende restaurants heerlijk lunchen, loungen, luieren en ’s avonds transformeren de meeste cafés en kroegen tot supergezellige uitgaansgelegenheden!

En wist je dat Noordwijk vroeger een bedevaartsoord was voor mensen om tot rust te komen? Vandaag de dag komen mensen nog steeds naar Noordwijk om te relaxen. Er zijn ontzettend veel beauty & wellness centra. Zee, strand, sauna, spa en beauty: een ideale combinatie voor een relaxweekend. 

Vitamine Zee

Je haren in de wind, je mooie regenlaarzen aan je voeten, een koude neus en een heerlijk warme kop chocolademelk in je hand! Klinkt goed toch? Zo kan jouw dag eruitzien in Noordwijk.

Op het Noordwijkse strand is er van alles te doen! Na een fikse wandeling kan je jezelf opwarmen bij een heerlijke strandpaviljoen en de sportieve strandbezoeker kan gaan kitesurfen!

Noordwijk kust wandelen najaar

Uitkijken over zee.

Met de wind door je haren waai je uit in Noordwijkse duinen.

Watersport-avontuur-strand-Noordwijk

Wilde wateren.

Noordwijk is een echte watersport hotspot. Ook in het najaar zijn echte diehards welkom om de golven te trotseren.

Omdat je het waard bent.

Soms heb je gewoon even wat ontspanning nodig. Trakteer jezelf op een wellness belevenis in een wellnesscenter of een luxe hotelspa. 

Opwarmen in de strandclub

Opwarmen in de beachclub.

Ontdek de vele leuke beachclubs in Noordwijk. Heerlijk loungen na een wandeling!

Culinair Noordwijk Alexander Beach Club

You + Me + Seafood

De allerlekkerste verse vis proef je natuurlijk aan zee. Bij Alexander Beach Club heb je gegarandeerd beet.