Nieuwe hotspots in Noordwijk

Voor de meest hippe beachclubs ga je deze zomer naar Noordwijk. Dit jaar zijn er weer twee nieuwe hotspots geopend op het strand. Het prachtige terras van Salt Seafood Restaurant, verzonken in de Noordwijkse duinen wanen u in luxe resort met prachtig uitzicht over de Noordzee.

Salt is een all-day trendy restaurant met de focus op vis en seafood. Blue Beach is inmiddels omgetoverd tot Nomade Beach House, waar je als Nomade neerstrijkt op het strand. Ervaar de gastvrijheid, ontspannen sfeer en Midden-Oosterse invloeden. 

Summer time: Time to relax

De combinatie van relaxen op het strand en daarna verwend worden in een sauna, wellnesscenter of een luxe hotelspa maakt Noordwijk de ideale plek om volledig tot rust gekomen. Gun jezelf zo´n verwendagje of een 'bijtank' weekendje.
 

Je gaat beslist weer helemaal fris, ontspannen en opgeladen naar huis. Laat je deze zomer verwennen in een van de 10 prachtige Beauty & Wellness Centra in Noordwijk. Favorieten van de redactie zijn  Azzurro Wellness en  Arokaya Bodyshop & Wellness.

Zonsondergang in Noordwijk

Zonsondergang in Noordwijk

Na een heerlijke zomerse stranddag de dag afsluiten met en hapje en een drankje en genieten van een prachtige zonsondergang.

Ibiza markt in Noordwijk

Zomermarkt en braderie

Ontdek de zomermarkten en braderieën in Noordwijk en Noordwijkerhout. Heerlijk struinen op de toeristenmarkten, Mercado de Ibiza of bezoek het Ibiza Festival.
 

Surfen aan zee in Noordwijk

Sportief & Actief

Noordwijk biedt tal van outdoor activiteiten. Ook in de zomer is iedereen welkom om de golven te trotseren of ga golfen op één van de mooiste golfbanen ter wereld.
 

Culinaire hotspots Bries

Culinaire Hotspots

Even genieten van een heerlijke zomers culinair gerecht, op het strand, de boulevard, in de duinen of in de gezellige oude dorpskern.

Zomerse hotel arrangementen

Zomerse Deals & Arrangementen

Inspiratie voor een dagje uit met korting? Kom naar Noordwijk voor meer dan 40 zomerse deals en mooie arrangementen.