Waar kunnen we je mee helpen?

Sorteer op:

Er zijn 112 evenementen gevonden

Alles is bedacht KunstKlank

Een muziektheatervoorstelling op locatie. Een kleurrijk pleidooi voor het in conditie houden van onze verbeeldingskracht.

t/m 27 juli

Noordwijk

Historische stadswandeling door Doesburg

Ga in de zomervakantie mee met de stadsgids op ontdekkingstocht langs de fraaiste plekjes en historische hoogtepunten van de stad. Een stadswandeling door de Hanzestad Doesburg is een bijzondere ervaring.

t/m 31 augustus

Doesburg

Friese Food Tour | Leeuwarden

Tijdens deze ontdekkingsreis word je meegenomen naar de lekkerste en leukste verborgen adresjes.

wekelijks

Leeuwarden

Mission Eureka | Eindhoven

Mission Eureka is een innovatief groepsspel voor iedereen vanaf 8 jaar over meer dan 100 jaar Philips uitvindingen.

wekelijks

Eindhoven

Stadswandeling: Historisch Hartje | Maastricht

Laat je meevoeren door de persoonlijke verhalen van een local die heden en verleden tot leven wekt.

t/m 31 december

Maastricht

Paradise Lost | Zutphen

Een tentoonstelling waar hedendaagse fotografie de schoonheid van het leven in overweldigende paradijselijke sferen in laat zien.

t/m 22 september

Zutphen

World Press Photo Zutphen

De internationaal befaamde fototentoonstelling World Press Photo komt naar Zutphen. Vrijdag 12 juli tot en met zondag 4 augustus 2019 in de Walburgiskerk in Zutphen.

t/m 4 augustus

Zutphen

Story Boat City Vaart

Een gids van Gilde Woerden vertelt je tijdens de rondvaart van 45 minuten de mooiste historische verhalen en geheimen van Woerden. Maak daarna onder leiding van de Gilde gids een Stadswandeling.

wekelijks

Woerden

Stadswandeling: Explorer Tour | Maastricht

In zo’n twee uur tijd ontdek je alle elementen die van Maastricht Maastricht maken; de historische iconen, culturele en culinaire hotspots en het DNA van de verschillende wijken van de stad.

t/m 31 december

Maastricht

Foto expositie: Een andere kijk | Zutphen

Een Andere Kijk: Vierentwintig fotografen van Fotoclub Zoom exposeren hun werk op wel heel bijzondere plekken: in maar liefst drieëntwintig winkels en horecagelegenheden zijn hun foto's te bezichtigen.

t/m 31 augustus

Zutphen

Bean Shot | Zutphen

Een expositie met foto's van Zutphenaren met hun koffiemoment in het kader van Fotozomer Zutphen 2019. Eén must-see voor koffieliefhebbers.

t/m 31 augustus

Zutphen

Onderwater yoga

Under & Above combineert duiken met yoga en geeft je inzicht in jouw ademhaling.

t/m 23 juli 2020

Overveen

DOMUnder | Utrecht

DOMunder is dé historische attractie in Utrecht voor jong en oud. Dompel je onder in de 2000 jaar geschiedenis van het Domplein, Utrecht en Nederland.

t/m 24 mei 2020

Utrecht

Stadstour in Old Timer | Leeuwarden

Deze tour is ontstaan om mensen met een lichamelijke beperking de mogelijkheid te bieden de Culturele Hoofdstad te verkennen.

t/m 31 december

Leeuwarden

Theaterdiner "Us Heit Privé" | Leeuwarden

Het opzienbarende verhaal over de komst van het eerste Friese Stadhoudersechtpaar naar Friesland. In combi met een heerlijk 3 gangen diner. In het paleis van de stadhouders.

t/m 31 december

Leeuwarden

Gelukkigerwijspad | Maarn

Het Gelukkigerwijspad slingert vanuit pelgrimstad Amersfoort door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug richting de rivier de Lek bij Rhenen en gaat via Wijk bij Duurstede en Utrecht weer terug naar zijn startpunt.

t/m 23 juli 2020

Maarn

Bon Voyage! Groeten uit The Golden Age of Travel |Haarzuilens

Een intieme en prachtige tentoonstelling over het zeer luxueuze reisverleden van de baron en barones van Kasteel de Haar.

t/m 29 september

Haarzuilens

Zomervakantie Space Expo

Tijdens de Zomervakantie is Space Expo dagelijks geopend en uiteraard staat het programma van Space Expo deze zomer in het teken van 50 jaar Maanlanding.

t/m 1 september

Noordwijk

Koken met streekproducten bij Kasteel Sterkenburg | Driebergen

Koken met producten uit de buurt is vanzelfsprekend. Kasteel Sterkenburg is gelegen in een bijzonder lommerrijke en vruchtbare omgeving: de Utrechtse Heuvelrug, het Kromme Rijngebied en bovendien grenzend aan de Betuwe.

t/m 23 juli 2020

Driebergen-Rijsenburg

Fotozomer | Zutphen

In de maanden juli-augustus staat Zutphen voor de tweede keer in het teken van fotografie. Heb jij een passie voor fotografie? Bezoek de verschillende exposities verspreid door de binnenstad.

t/m 31 augustus

Zutphen

Klim naar het licht | Haarlem

De omvangrijke restauratie van de kathedraal is bijna voltooid en hij is mooier dan ooit! Om dit te vieren kan je dit jaar t/m 31 juli op bijna 60 meter hoogte via een spectaculaire brug van toren naar toren.

t/m 31 juli

Haarlem

Wijnproeverij bij Thiessen Wijnkoopers | Maastricht

Ontdek de magnifieke wijnkelders en het prachtige historische pand aan de Grote Gracht en proef aansluitend de mooiste wijnen onder begeleiding van een vinoloog.

t/m 23 juli 2020

Maastricht

Cold Case Slot Zuylen | Oud Zuilen

Met de themarondleiding keert Slot Zuylen terug naar een dramatische gebeurtenis in de recente geschiedenis van het kasteel. Het belooft een bijzondere en bovenal spannende rondleiding te worden.

t/m 15 september

Oud Zuilen

Tropisch Vlinderfestival

De Botanische Tuinen zijn met hun bloeiende planten al een kleurenspektakel op zich, maar vanaf 1 juni zullen de vlinders ook de vlinders zich weer laten zien.

t/m 3 november

Utrecht