Yoga Festival Arnhem - Marijke Hulstein
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Yoga Festival Arnhem

Het is tijd voor de 2e editie van Yoga Festival Arnhem. Midden in de prachtige natuur van de Veluwse bossen ben je welkom in het weekend van 7 t/m 8 september 2018. 

Op dit unieke plekje op de Veluwe rondom het pittoreske kerkje van Schaarsbergen is het tijd voor ‘Aandacht vo…

Het is tijd voor de 2e editie van Yoga Festival Arnhem. Midden in de prachtige natuur van de Veluwse bossen ben je welkom in het weekend van 7 t/m 8 september 2018. 

Op dit unieke plekje op de Veluwe rondom het pittoreske kerkje van Schaarsbergen is het tijd voor ‘Aandacht voor jezelf’. Laat je een weekend of een dag onderdompelen in de wereld van Yoga&More. Dit jaar start het programma op vrijdagavond met een concert en zijn er mogelijkheden om te overnachten in de buurt van het festivalterrein. Zaterdag bieden wij een compleet dagprogramma met grote diversiteit aan lessen van yogascholen uit Arnhem en omgeving. Alle activiteiten vinden overdekt plaats. Verrijk jezelf tussendoor met workshops, lezingen, demonstraties en massages. Of verwen jezelf met een leuke aankoop bij de kramen of haal een heerlijke hapje bij de foodtrucks. Dit is jouw moment, geef jezelf AANDACHT en maak tijd voor ‘jezelf’. 

Bereid je voor op een weekend om tot jezelf te komen, onspanning en mindfullness. Op het festival vind je allerlei soorten yoga en mindfullness workshops. Wat dacht je van het hartverwarmende Dru Yoga, of een les Chi Neng Qigong, waar je je eigen energie afstemt met die van de natuur. In de vroege ochtend kun je de bijzondere ervaring van het Sadhana meemaken met live muziek. Dit is nog maar een tipje van sluier, dus ben jij een echte yogi? Dan hoort Yoga Festival Arnhem in jouw agenda te staan begin september.

Contact

Adres:
Kemperbergerweg 800
6816 RX Arnhem
Plan je route
Afstand:

Locatie

Prijzen

  • € 85,00 Weekendkaart Met een weekendkaart krijg je toegang tot het vrijdagavondprogramma en de zaterdag lessen. Je ontvangt een duurzame ‘Yoga Festival Arnhem bamboe beker’ waarmee je het gehele festival thee en water kunt halen. Er staat zaterdagochtend ontbijt voor je klaar en je kunt 5 lessen/workshops naar jouw keuze volgen op zaterdag. Uiteraard is er de vroege ochtend Sadhana op zaterdagochtend. Boek je lessen/workshops van te voren. Zo ben je verzekerd van een plek.
  • € 65,00 Dagkaart Je hebt de mogelijkheid om zaterdag deel te nemen aan 5 lessen / workshops naar jouw keuze. Je kunt meedoen met de vroege ochtend Sadhana op zaterdagochtend en je ontvangt een duurzame ‘Yoga Festival Arnhem bamboe beker’ waarmee je het gehele festival thee en water kunt halen. Boek je lessen/workshops van te voren. Zo ben je verzekerd van een plek.
  • € 15,00 Losse les Je kunt 1 les of workshop volgen naar jouw keuze en vooruit boeken. Gedurende de dag kun je ook lessen boeken aan de kassa maar dan voor het bedrag van €16,00 incl 6% btw. Boek je lessen/workshops van te voren. Zo ben je verzekerd van een plek. Het vrijdag avond programma is echter exclusief voor Weekendkaart houders.
  • Gratis Toegang tot het Yoga Festival Arnhem is gratis. Je kunt op elk gewenst moment komen en genieten van de demonstraties, de muziek en het eten en drinken. Je betaalt alleen voor de lessen en workshops.
  • Betaalmogelijkheden: Online