Opera aan Zee 2018
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Opera aan Zee - Le Docteur Miracle van Bizet

De zangers zijn van topniveau.  Esther Kuiper en Marcel Reijans zijn regelmatig te gast bij de Nationale Opera. Laetitia Gerards en Willem de Vries traden o.a. op bij Opera Zuid. Jeroen Sarphati en Victor van Swaay zorgen voor de begeleiding.

Er is een operadiner op 16 juni (dat is uitverkocht) en een tweede voorstelling op 17 juni om ca. 15h30 in de festivaltent van het Schilderfestival bij strandpaviljoen De Zeester aan de Koningin Astridboulevard 106 afrit 5 en 6, 2202 BD Noordwijk. Voorafgaand aan dat concert zijn er vanaf ca. 13h00 pop-up voorstellingen in de omgeving en het strand van de Astrid Boulevard. Voor precieze tijdstippen zie de site: www.operaaanzee.nl.De zangers zijn van topniveau.  Esther Kuiper en Marcel Reijans zijn regelmatig te gast bij de Nationale Opera. Laetitia Gerards en Willem de Vries traden o.a. op bij Opera Zuid. Jeroen Sarphati en Victor van Swaay zorgen voor de begeleiding.

Er is een operadiner op 16 juni (dat is uitverkocht) en een tweede voorstelling op 17 juni om ca. 15h30 in de festivaltent van het Schilderfestival bij strandpaviljoen De Zeester aan de Koningin Astridboulevard 106 afrit 5 en 6, 2202 BD Noordwijk. Voorafgaand aan dat concert zijn er vanaf ca. 13h00 pop-up voorstellingen in de omgeving en het strand van de Astrid Boulevard. Voor precieze tijdstippen zie de site: www.operaaanzee.nl.Contact

Adres:
Kon. Astrid Boulevard 106 afrit 5 en 6 Strandpaviljoen De Zeester
2202 BH Noordwijk
Plan je route
Afstand:

Locatie

Wanneer

  • Operadiner op 16 juni is uitverkocht.

Prijzen

  • Entree € 10,00 (kaarten kunnen alleen ter plekke worden gekocht)
    Operadiner op 16 juni is uitverkocht