Asperges in het Veld in Cromvoirt

Asperges in het veld | Cromvoirt

Van donderdag 16 mei t/m zondag 2 juni 2019 vindt de 5e editie plaats van Asperges in het veld, een uniek evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Tweeëneenhalve week lang verrijst er weer een stijlvol pop-up restaurant direct aan de aspergevelden van Verhoeven Asperges. Midden in de natuur op landerijen De Heihoorn in Cromvoirt gelegen in het grensgebied van ’s-Hertogenbosch. Het succesvolle evenement trok vorig jaar in 18 dagen 5000 gasten.

Een team van (sterren)koks bereidt aan de velden van Verhoeven Asperges culinaire hoogstandjes rondom de vers gestoken asperges in combinatie met andere Brabantse streekproducten. Laat het team van chefs en kelners je in de watten leggen met een aangeklede lunch of een uitgebreid diner middenin de natuur, uiteraard bereid met de vers gestoken asperges van het land.

Het stijlvoll…

Van donderdag 16 mei t/m zondag 2 juni 2019 vindt de 5e editie plaats van Asperges in het veld, een uniek evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Tweeëneenhalve week lang verrijst er weer een stijlvol pop-up restaurant direct aan de aspergevelden van Verhoeven Asperges. Midden in de natuur op landerijen De Heihoorn in Cromvoirt gelegen in het grensgebied van ’s-Hertogenbosch. Het succesvolle evenement trok vorig jaar in 18 dagen 5000 gasten.

Een team van (sterren)koks bereidt aan de velden van Verhoeven Asperges culinaire hoogstandjes rondom de vers gestoken asperges in combinatie met andere Brabantse streekproducten. Laat het team van chefs en kelners je in de watten leggen met een aangeklede lunch of een uitgebreid diner middenin de natuur, uiteraard bereid met de vers gestoken asperges van het land.

Het stijlvolle restaurant biedt zowel ruimte voor kleinere groepen, sfeervol en intiem, als voor grotere gezelschappen, tot een maximum van 175 zitplaatsen. Maar natuurlijk kun je ook een lunch of diner reserveren voor 2 personen. Omdat asperges en wijn onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, heeft de sommelier van Benier Global Wines een mooie selectie gemaakt van verschillende wijnen welke naadloos aansluit bij de gerechten die geserveerd worden.

Vanwege de hoge temperaturen van de afgelopen jaren wordt het paviljoen dit jaar voorzien van een klimaatbeheersingssysteem.

Private Dining Room
Nieuw dit jaar is de Private Dining Room. Deze aparte ruimte is 50m2 groot en is direct gelegen aan het overdekte terras aan de achterzijde van het pop-up restaurant. Het uitzicht is direct op de aspergevelden. Er is een mooie ovale tafel met luxe stoelen waar u met maximaal 20 personen plaats kunt nemen. In deze luxe omgeving is een eigen bedieningsmedewerker inbegrepen. Deze zeer ervaren bedieningsmedewerker zal er voor zorgdragen dat het je aan niets zal ontbreken. De kosten van het Private Dining Room arrangement bedragen € 150,00 per dagdeel.

18 dagen koken op topniveau
Er zijn deze editie 12 restaurant teams bereid gevonden om 1 of meerdere dagen hier te komen koken, waarvan 5 restaurants met 1 Michelin ster.

Check www.aspergesinhetveld.nl om te zien wie wanneer kookt en reserveer je couverts direct online.

Rondleiding en zelf steken
Het is mogelijk om voorafgaand aan de lunch of het diner van kweker Erik Verhoeven een rondleiding te krijgen over de velden en te beleven hoe de asperges biologisch/dynamisch gekweekt worden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zelf asperges te steken als je dat wenst.

Locatie

Wanneer

  • dagelijks t/m 2 juni 2019

Prijzen

  • € 77,50 5-gangen menu incl. 2 amuses
  • van € 54,50 tot € 62,50 4-gangenmenu incl. 1 amuse
  • van € 54,50 tot € 62,50 4-gangen lunch incl. 1 amuse
  • € 44,50 3-gangen lunch incl. 1 amuse
  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN, Online

Neem alvast een kijkje