Landelijke uitagenda. Er is zoveel te beleven.

Waar kunnen we je mee helpen?

Er zijn 9 evenementen gevonden

Tour for Life

Maak je klaar voor de Tour van je leven. Fiets in 1.300 km en ruim 17.000 hm van Italië terug naar huis over een volledig vernieuwde route.

26 augustus t/m 2 september

Nederland

Ride for the Roses

Het doel van de Ride for the Roses is samen (zoveel mogelijk) geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding door middel van een unieke fietstocht.

zondag 9 september

Haarlemmermeer

Amsterdam City Swim

Op 9 september wordt de vijfde editie van Amsterdam City Swim georganiseerd. Zwem tegen ALS!

zondag 9 september

Amsterdam

Reuma Walk 2018

Op zaterdag 15 september 2018 vindt de Reuma Walk weer plaats in Lunteren. Er zijn drie prachtige wandelroutes uitgezet van 5 t/m 15 km. De opbrengst van het event gaat naar het Reumafonds. Zo kunnen zij belangrijk reuma-onderzoek steunen!

zaterdag 15 september

Lunteren

Haarlem City Swim to Fight Cancer

Op zondag 16 september 2018 springen honderden deelnemers het Spaarne in tijdens de tweede editie van Swim to Fight Cancer Haarlem!

zondag 16 september

Haarlem

Nacht van de nacht

nacht van de nacht

donderdag 27 september

Schalkwijk

Run for KiKa Amsterdam

Jong en oud, teams of individueel, met vrienden, familie of het bedrijf: iedereen is welkom om mee te doen aan Run for KiKa! Bij dit sponsorevenement halen deelnemers zoveel mogelijk geld op voor Stichting Kinderen Kankervrij.

zondag 30 september

Amstelveen

MugFest

Op 6 en 7 oktober is de Grote Markt weer het decor voor een festival met tientallen initiatieven op het gebied van duurzame innovatie en circulaire economie. Van lokaal initiatief tot landelijk project.

6 en 7 oktober

HAARLEM

11Strandentocht

De Elfstedentocht heeft sinds één jaar een zusje, de 11strandentocht. In 2017 zijn 1.111 helden deze heroïsche uitdaging al aangegaan en op 6 oktober 2018 is het jouw kans om 20, 40 of 60 km over het strand te klunen. Alleen of in een team!

zaterdag 6 oktober

Noordwijk