Geniet iedere dag. Bijzondere events dichtbij.

Waar kunnen we je mee helpen?

Sorteer op:

t/m 10 juni zijn er 31 evenementen voor je

Rondleiding Grotten Noord | Maastricht Underground

Maastricht Underground: Ga ondergronds en maak een tocht door de grotten van de Sint Pietersberg.

t/m 4 januari 2019

Maastricht

Expeditie Noord | Maastricht Underground

Ben je niet bang in het donker? Ga dan op avontuur in de Grotten Noord van de St. Pietersberg! Deze expeditie is geschikt voor kinderen tussen de 7 en 14 jaar met een goede dosis nieuwsgierigheid en lef. Ze ervaren met een kaart, eigen zaklamp en kompas

t/m 21 december

Maastricht

Stadswandeling: Hidden Places, Secret Spaces

Ben je Instagram- of amateurfotograaf, liefhebber van urban exploring, of Maastrichtenaar? Dan kun je tijdens deze tocht je hart ophalen. Dit is dé Urban stadswandeling van Maastricht.

t/m 31 december

Maastricht

Tentoonstelling: 'Gedekte tafels'

Een verrassende tentoonstelling van gedekte tafels door de eeuwen heen in de publiekshal van het gemeentehuis van Oss.

t/m 31 december

Oss

Domtoren rondleiding

Het symbool van Utrecht is natuurlijk de 112 meter hoge en meer dan 600 jaar oude Domtoren: de hoogste middeleeuwse toren van Nederland.

t/m 31 december

Utrecht

Piushaven Walking Dinner

Vanaf 1 juni 2017 is het Walking Dinner van VVV Tilburg uitgebreid met restaurants in de Piushaven. Ontdek dit hippe en toffe deel van de stad tijdens het wandelen en dineren in dit sfeergebied, de Piushaven.

t/m 2 juni 2019

Tilburg

An Antihero in Eindhoven

Opeenvolgende scènes tonen geometrisch, gestileerde skate obstakels, die een abstracte link leggen naar de locatie; één van de grootste indoor skateparken in Europa. Het kleurrijke geheel biedt de bezoeker zo een bijzondere visuele ervaring.

t/m 9 februari 2020

Eindhoven

Buiten het museum: Drachten in Stijl

Museumplein in Stijl, Lichtroute in Stijlkleuren, Kunst in de stegen, Monumentale Rinsemastoelen & Poëzie Wandeltocht. Een revolutie in kleur!

t/m 31 december

Drachten

Tentoonstelling: FEEST!

Ieder jaar is het Kerstmis, Suikerfeest, Loofhuttenfeest en Carnaval. We gaan lekker eten en geven elkaar cadeautjes. Maar wat vieren we eigenlijk? Waar komen deze feesten vandaan en wat is hun betekenis?

t/m 13 april 2019

Uden

Expositie 60 jaar Ruimtevaart - Museum Noordwijk

Genootschap Oud Noordwijk organiseert In samenwerking met Space Expo de expositie '60 jaar ruimtevaart'.

t/m 31 december

Noordwijk

Rondleiding Grotten Zonneberg | Maastricht Underground

Durf je helemaal ondergronds te gaan en ben je niet bang in het donker? Ga dan op avontuur in de grotten van de Sint Pietersberg! Geen licht, geen geluid, geen geur, geen straling, geen vervuiling, geen bereik met je telefoon, geen tijdsbesef…

t/m 6 januari 2019

Maastricht

Rondleiding Combi Fort en Grotten Noord | Maastricht Underground

Profiteer van dit Combi voordeel! Beleef het sfeervolle en historische Fort St. Pieter met een bezoek aan de spannende duisternis van de grotten.

t/m 6 januari 2019

Maastricht

Stadstour in Good Old Time(r)s

Stadstour in good old time(r)s

t/m 1 januari 2019

Leeuwarden

Expeditie Oerpolder

Expeditie Oerpolder is een verhalentocht op de fiets van Workum naar het landelijke It Heidenskip. Onderweg krijg je via je telefoon de mooiste persoonlijke verhalen, anekdotes en geluiden te horen over deze roemrijke streek van land, wind en water.

t/m 31 december

Workum

Culturele Hoofdstraat van Europa

Beetsterzwaag presenteert zich in 2018 als Culturele Hoofdstraat van Europa. Van de A7 tot en met Olterterp vindt gedurende het hele jaar een reeks van culturele evenementen plaats. Op bijzondere locaties, binnen en buiten.

t/m 31 december

Beetsterzwaag

Speurtochten in het Teylers Museum

In Teyers Museum wemelt het van de dieren, wist je dat? In bijna elke zaal zitten er een paar verstopt. Loop maar eens mee, dan vind je ze misschien!

wekelijks

HAARLEM

Stadswandeling: Explorer Tour

In zo’n twee uur tijd ontdek je alle elementen die van Maastricht Maastricht maken; de historische iconen, culturele en culinaire hotspots en het DNA van de verschillende wijken van de stad. De stadswandeling met alle hoogtepunten van Maastricht.

t/m 28 december

Maastricht

DOMUnder

DOMunder is dé historische attractie in Utrecht voor jong en oud. Dompel je onder in de 2000 jaar geschiedenis van het Domplein, Utrecht en Nederland.

t/m 24 mei 2020

Utrecht

Stadswandeling: Highlights Tour

Wil je Maastricht in korte tijd goed leren kennen? Ga dan mee met deze krachtige wandeling langs de highlights van de stad onder leiding van een gepassioneerde gids.

t/m 29 december

Maastricht

Yogales aan zee

Je kunt je woensdag niet beter beginnen! Iedere woensdagochtend 9.30-10.45 Actieve Hatha Raja Yoga met uitzicht op zee

wekelijks

Overveen

Yin Yang belevenis

Wellness arrangement gecombineerd met Yoga voor een optimale ontspannen dag. detoxerend effect voor minder spanning en meer energie. Beperkte plaatsen beschikbaar. Reserveren noodzakelijk

t/m 23 mei 2019

Hapert

Proeverij met rondleiding bij Thiessen Wijnkoopers

Ontdek de magnifieke wijnkelders en het prachtige historische pand aan de Grote Gracht en proef aansluitend de mooiste wijnen onder begeleiding van een vinoloog.

wekelijks

Maastricht

Utrecht Travelcafe Fietstour

Fiets mee met Utrecht Travelcafe langs alle highlights van deze prachtige middeleeuwse stad. Een ervaren lokale gids neemt u mee naar de mooiste plekken in en rondom het centrum.

wekelijks

Utrecht

Roofvogelmiddag bij valkenier Albert Loomans

Rondleiding en uitleg over roofvogels. De roofvogels zijn ook in hun verblijfplaats te bewonderen

wekelijks

Asten