Waar kunnen we je mee helpen?

Sorteer op:

t/m 10 juni 2018 zijn er 8 evenementen voor je

Piushaven Walking Dinner | Tilburg

Vanaf 1 juni 2017 is het Walking Dinner van VVV Tilburg uitgebreid met restaurants in de Piushaven. Ontdek dit hippe en toffe deel van de stad tijdens het wandelen en dineren in dit sfeergebied, de Piushaven.

t/m 10 juni 2018

Tilburg

Tentoonstelling: FEEST!

Ieder jaar is het Kerstmis, Suikerfeest, Loofhuttenfeest en Carnaval. We gaan lekker eten en geven elkaar cadeautjes. Maar wat vieren we eigenlijk? Waar komen deze feesten vandaan en wat is hun betekenis?

t/m 10 juni 2018

Uden

Speurtochten in het Teylers Museum | Haarlem

In Teyers Museum wemelt het van de dieren, wist je dat? In bijna elke zaal zitten er een paar verstopt. Loop maar eens mee, dan vind je ze misschien!

t/m 10 juni 2018

Haarlem

DOMUnder | Utrecht

DOMunder is dé historische attractie in Utrecht voor jong en oud. Dompel je onder in de 2000 jaar geschiedenis van het Domplein, Utrecht en Nederland.

t/m 10 juni 2018

Utrecht

Utrecht Travelcafe Fietstour | Utrecht

Fiets mee met Utrecht Travelcafe langs alle highlights van deze prachtige middeleeuwse stad. Een ervaren lokale gids neemt u mee naar de mooiste plekken in en rondom het centrum.

t/m 10 juni 2018

Utrecht

Friese Verhalen Tour | Leeuwarden

Ga mee met de enthousiaste gids van A Guide to Leeuwarden en laat je meenemen door de hoofdstad van Fryslân. Op deze stadswandeling leer je Leeuwarden kennen aan de hand van de mooiste Friese verhalen.

vrijdag 8 juni 2018

Leeuwarden

Culturele Free Tour | Leeuwarden

Laat je meevoeren door de lokale gidsen van A Guide to Leeuwarden en ontdek het verhaal van de voormalige Culturele Hoofdstad van Europa.

zaterdag 9 juni 2018

Leeuwarden

Rondleiding Fort Honswijk | Schalkwijk

Ontdek het verhaal van Fort Honswijk, onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

zondag 10 juni 2018

Schalkwijk