Proefverlof aan het water

Drink & Eetlokaal Proefverlof

De meeste mensen hebben gelukkig nog nooit in een gevangenis gezeten, laat staan gegeten. Drink & eetlokaal proefverlof brengt daar verandering in. Je kunt bij hen genieten van puur eten dat lokaal wordt ingekocht door Willem Schaafsma en Stefan Visser, chef-koks van het restaurant.

In het kader van no waste sluiten de drie keukens van Willem (eindeloos, de bak en proefverlof) bij elkaar aan. Een mooie garnering met knolselderij bij eindeloos, waar een klein stukje van de knol wordt gebruikt, zorgt voor een heerlijke knolselderijsoep bij Café de Bak en een lekkere salade bij proefverlof. En dat is nog maar één voorbeeld.

Niet alleen het lekkere eten en de unieke locatie maar ook de bijzondere mogelijkheden zoals cel-dining, aanschuiven aan de inmate-tafel, geboeid eten en het geweldige terras aan het water maakt dat herinneringen worden gemaakt die niet snel vergeten zullen worden.

O…

De meeste mensen hebben gelukkig nog nooit in een gevangenis gezeten, laat staan gegeten. Drink & eetlokaal proefverlof brengt daar verandering in. Je kunt bij hen genieten van puur eten dat lokaal wordt ingekocht door Willem Schaafsma en Stefan Visser, chef-koks van het restaurant.

In het kader van no waste sluiten de drie keukens van Willem (eindeloos, de bak en proefverlof) bij elkaar aan. Een mooie garnering met knolselderij bij eindeloos, waar een klein stukje van de knol wordt gebruikt, zorgt voor een heerlijke knolselderijsoep bij Café de Bak en een lekkere salade bij proefverlof. En dat is nog maar één voorbeeld.

Niet alleen het lekkere eten en de unieke locatie maar ook de bijzondere mogelijkheden zoals cel-dining, aanschuiven aan de inmate-tafel, geboeid eten en het geweldige terras aan het water maakt dat herinneringen worden gemaakt die niet snel vergeten zullen worden.

Op het terras zijn 120 zitplaatsen en ook binnen is ruimte voor ruim 130 gasten. Er is een speciale tuinkamer die je af kunt huren voor feesten en partijen en ook de mogelijkheid voor congressen e.d. In het gebouw kun je met eten en drinken van en via proefverlof regelen. Op maandag zijn zij gesloten, de rest van de week zijn ze vanaf 11:00 uur open.

Locatie

Openingstijden

  • Zeven dagen per week open! Op maandag vanaf 17 uur en van dinsdag t/m zondag vanaf 11:00 uur.

Prijzen

  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN, Creditcard, VVV Dinercheque
  • Hoofdgerecht vanaf: € 13,50
  • Driegangenmenu vanaf: € 29,50

Kenmerken

Ligging

  • Fraai gelegenJa
  • Afstand tot centrum dorp/stad: 0.4 km
  • Afstand tot rivier/meer: 0 km
  • Afstand tot openbaar vervoer: 0 km
  • Aan/bij natuurwaterJa
  • In het centrumJa
  • In/bij stedelijk gebiedJa
  • Afstand tot treinstation: 0.5 km

Eetgelegenheid

  • Type eetgelegenheid: Café-restaurant, Catering, Eetcafé, Eetgelegenheid, Lunchroom, Restaurant
  • Afhuurmogelijkheid: Ja
  • Lunch: Ja
  • Diner: Ja
  • Privé ruimte beschikbaarJa

Faciliteiten (Congrescentra)

  • ConferentieruimteJa
  • SpreekgestoelteJa
  • Flip-overJa
  • Daglicht in ruimteJa
  • Alleen vergaderenJa

Capaciteit

  • Aantal zalen: 3
  • Maximale groepsgrootte: 50
  • Capaciteit grootste zaal: 50
  • Capaciteit kleinste zaal: 10

Vervoer

  • Toelichting bereikbaarheid OV: voor de deur
  • Toelichting parkeren: op 400 meter afstand bij parkeergarage Het Zaailand of De Klanderij

Voorzieningen gehandicapten

  • Toelichting toegankelijkheid: goed

Neem alvast een kijkje

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al eerder een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews