Elektrische sloep varen in Friesland

Eco sloep varen door Zuidwest-Friesland

€ 125,00

Een dagje sloep varen in Zuidwest-Friesland.

In alle stilte vaar je met je eigen elektrische sloepje door de Friese wateren. In Zuidwest-Friesland zijn prachtige vaarroutes te vinden, sommige zijn zelfs 'electric only'. Als je voorbij vaart blijven vogels op hun nest gewoon zitten, koeien grazen onverstoorbaar door langs de waterkant. Varen in een elektrische sloep is makkelijk en natuurlijk milieuvriendelijk! 

Hoe werkt het?
Bij deze trip staat het huren van een sloep centraal. Je krijgt een vaarroute kaart er gratis bij. Prijs is op basis van een huurperiode van 8 uur.

Vaarbewijs is niet nodig! Er zijn zwemvesten te leen voor volwassenen en kinderen die niet kunnen zwemmen.

Wanneer?
De sloepen zijn te huur tussen april en oktober van zondag t/m donderdag.

Groepsgrootte
Op iedere boot passen maximaal 8 personen.

Over de aanbieder
De elektrische sloepjes in deze trip worden aangeboden door PollepleatsEen luxe groepsaccommodatie, vergader- en feestlocatie pal aan het water in Zuidwest-Friesland

Vragen?
Heb jij vragen over deze trip of heb je hulp nodig bij je boeking? Stuur dan een mail naar boekingen@tripweb.nl. Op werkdagen doen wij ons best om binnen 24 uur te reageren en in het weekend binnen 72 uur. 

Dit ga je doen

Je huurt je eigen elektrische sloepje

Pollepleats Sloepverhuur in Friesland

Een dag lang (8 uur) heb je een eigen elektrische sloep tot je beschikking waarmee jij en je gezelschap de rivieren en sloten van Zuidwest-Friesland ontdekken. Incl. vaarroute kaart.

Neem alvast een kijkje