Dark Sky Cruise

Dark Sky Cruise

€ 15,00

Beleef de Nacht van de Nacht tijdens een Dark Sky vaartocht op een skûtsje.

Ervaar de Nacht van de Nacht in het pikkedonker tijdens een vaartocht met Nieuwe Liefde door Sneek en over het Sneekermeer. Speciaal voor de Nacht van de Nacht is het Sneekermeer vernoemd tot Dark Sky Lake. In het donker komt de natuur op een unieke manier tot leven en staan je zintuigen op scherp.

Hoe werkt het?
Je kunt opstappen in het schippershuis in Sneek om 20:00 uur en hier wordt je ook weer terug gebracht. Bij de vaartocht zijn drankjes niet inbegrepen, maar wel tegen betaling verkrijgbaar. Ook zijn er toiletten aan boord. 

Wanneer?

  • Zaterdag 26 oktober 2019

Alle tochten starten om 20:00 uur en duren 2 uur. Opstaplocatie is Sneek.

Groepsgrootte
Voor iedere tocht geldt een maximale groepsgrootte van 15 personen.

Over de aanbieder
De Dark Sky Cruise wordt aangeboden door Rondvaart Nieuwe Liefde, een origineel skûtsje dat tot rondvaartboot is omgebouwd.

Vragen?
Heb jij vragen over deze trip of heb je hulp nodig bij je boeking? Stuur dan een mail naar boekingen@tripweb.nl. Op werkdagen doen wij ons best om binnen 24 uur te reageren en in het weekend binnen 72 uur. 

Dit ga je doen

Een vaartocht van 2 uur door Sneek en over het Sneekermeer in het pikkedonker

Rondvaart Nieuwe Liefde

Tijdens deze vaartocht vaart de schipper in het donker door het dorpje Sneek en over het Sneekermeer waar je in de nachtelijke stilte kunt genieten van de sterrenhemel.

Neem alvast een kijkje